ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Верзија 1.1, последња измена: 13. 6. 2016

Општа правила

Подаци о кориснику који су сакупљени и коришћени у уговорном односу са millenniumbet.rs и у пријави на millenniumbet.rs услуге, сматрају се личним подацима и њима се рукује у складу са релевантним законским прописима у вези са заштитом података као и у складу са међународним стандардом за безбедност информација ISO 27001. Компанија СМ & СМ и њено регистровано седиште на адреси Пионирска 16, 22320 Инђија, Србија, одговорно је за све аспекте сакупљања и обраде података о кориснику.

Сакупљање или обрада података о кориснику неопходан је услов за заључивање уговора и врши се искључиво у ову сврху. Закључивањем уговора, корисник пристаје на сакупљање или обраду својих података.

Корисник прима к знању и неопозиво пристаје на прослеђивање својих личних података специјализованим пружаоцима услуга уколико буде неопходно за извршавање уговора и услуга у вези с њим, под условом да се ти специјализовани пружаоци услуга придржавају прихватљивог нивоа заштите података, у складу Европским прописима о заштити података.

Колачићи

На веб-страници www.millenniumbet.rs биће коришћени колачићи, веб-ознаке (познате и као „action tags“ или „single-pixel gifs“), и остала технологија за праћење под збирним именом „колачићи“. Колачић је мали документ који се чува на хард диску посетиоца.

millenniumbet.rs користи одређене колачиће не само у сврху идентификације клијента по поновној посети и олакшавања играња, већ пре свега као део активности усмерених ка спречавању могућих незаконитих активности или превара. Последично, употреба ових колачића је нужна за правилно извођење уговора са millenniumbet.rs и с њим повезаних услуга. Отварањем налога, корисник пристаје на употребу колачића.

При посећивању веб-странице millenniumbet.rs пребацује колачиће да открије за које је производе корисник заинтересован, да би сместио посебне рекламе на другим веб-страницама. Ови колачићи се ни у ком случају не могу повезати с информацијама које би довеле до идентификације корисника. На свакој реклами на другим веб-страницама корисник може изабрати опцију искључивања.

Већина претраживача у помоћним документима нуди информације које се тичу опште употребе колачића, као што су начини за спречавање прихватања колачића од стране претраживача или искључивање колачића у потпуности.

millenniumbet.rs Вас овим путем обавештава да користи Google Aналитику, услуге веб аналитике које пружа Google Inc. ("Google") у сврху анонимног сакупљања IP адреса. Google Аналитика користи колачиће, а информације о Вашој употреби ове веб-странице (укључујући Вашу IP адресу) које прикупи колачић биће прослеђени на Google сервер у САД и тамо ће бити чувани. Уколико је услуга анонимизације IP адресе укључена на овој веб-страници, Google ће скратити Вашу IP адресу на неку из Европске уније или друге државе из Европског економског простора. Само се у ретким случајевима може десити да се цела IP адреса пошаље Google серверу у САД и да се тамо скрати. Google користи ове информације да анализира Вашу употребу веб-странице, да сачини извештаје о активностима на веб-страници за оператера и да понуди друге услуге везане за активности на веб-страници и коришћење интернета. Google може проследити ове податке трећим странама, у случају да буду захтевани по закону или у случају да трећа страна анализира податке у име Google.Google неће повезати вашу IP адресу са било којим другим Google подацима. Можете искључити употребу колачића у подешавањима претраживача. Имајте на уму да, уколико се одлучите на тај корак, не може Вам се гарантовати потпуна употреба наше веб-странице. Коришћењем наше веб-странице, пристајете да Google користи ваше податке на горе описани начин.

Можете онемогућити будуће сакупљање података од стране Google Аналитике инсталирањем следећих додатака за претраживач: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Промотивни материјал

millenniumbet.rs може, под условом да је корисник на то пристао при регистрацији, послати информације и промотивни материјал на адресу коју је унео корисник. Корисник може у било ком тренутку повући ову сагласност. То се може постићи путем подешавања налога или слањем поруке на .... Одустајање нема утицај на понуђене услуге одређене уговором и даље постојање уговора са millenniumbet.rs.

Откривање података

millenniumbet.rs открива личне податке када је то захтевано од стране регулационих тела и/или у складу са важећим законом. Даље, компанија задржава право да открије личне податке релевантним примаоцима када компанија има разумних основа да сумња на неправилности које укључују millenniumbet.rs налог за клађење. Уколико би millenniumbet.rs желео обрадити податке о кориснику у друге сврхе, корисник ће бити унапред обавештен, како је предвиђено законом, и биће затражен њихов изричити пристанак.